Chinaman Oy

Kiireisenä yrittäjänä olen aina karsastanut laskuihin ja luottokorttikuitteihin liittyviä paperitöitä ja niihin liittyvää ajanhukkaa. Asiat muuttuivat radikaalisti parempaan, kun siirsin yritykseni taloushallinnon kokonaisuudessaan sähköiseen järjestelmään.

Nyt saapuvat laskut menevät suoraan tilitoimistoon ja luottokorttikuitit kuvaan oston yhteydessä kirjanpitäjän järjestelmään. Maksettavat laskut hyväksyn ja maksan muutamalla näppäyksellä tietokoneen kuvaruudulta. Yrityksen kirjanpito ja raportointi ovat aina ajan tasalla. Minulla on nykyisin paljon parempi kokonaiskuva yritykseni taloudesta kuin koskaan aikaisemmin. Minulla on nyt myös huomattavasti enemmän aikaa keskittyä varsinaiseen yritystoimintaan ja sen kehittämiseen. En ikipäivänä vaihtaisi takaisin vanhan järjestelmän raskaaseen ”kuittisirkukseen”.

Tilitoimisto eTulos on yrityksellemme erittäin hyvä yhteistyö kumppani. Asiat tulee hoidettua ammattitaitoisesti, oikein ja ajallaan. Ravitsemusalan yrittäjänä olen erityisesti tyytyväinen siihen, että eTuloksessa ymmärretään ja osataan neuvoa kattavasti oman alani usein monimutkaisistakin henkilöstöön ja lainsäädäntöön liittyvistä asioista.

Tuukka Saimén, toimitusjohtaja, Chinaman Oy